Xbox 360 S İngiltere'de PS3 Slim'i Solladı

19.07.2010 13:54 Alkan Adakaner


 
      Bugün yayınladığımız bir haberimizde Amerika'daki Xbox 360 satışlarının %40'ının S model olduğunu bildirmiştik. İngiltere'de ise durum daha farklı gibi görünüyor.
 
      Chart-Track'ın açıklamalarına göre Xbox 360 S İngiltere'de fırtına gibi esiyor. Microsoft'un daha küçük ve gelişmiş Xbox 360 modeli 250 GB'lık "S" piyasaya Playstation 2 Slim ve Playstation 3 Slim'den daha iyi bir giriş gerçekleştirmiş.

      Xbox 360 S geliştirilmiş ev konsolları arasında tüm zamanların en iyi çıkışını yapmayı da başarmış.
     
      Xbox 360'a özel olarak çıkan Crackdown 2'nin de bu hafta İngiltere'nin en çok satan oyunu olması S modellerin satışını arttıran bir diğer etken olabilir. Yepyeni özellikleri ve uygun fiyatıyla S model hali hazırda Xbox 360'a sahip olanların bile ilgisini fazlasıyla çekiyor.
 
kaynak 
   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 1 Saat önce Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 9 Saat önce Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 9 Saat önce Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 9 Saat önce Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler