Yeni Need for Speed Oyunu Avusturyalı Perakendecide Listelendi

30.07.2019 12:23 Gazali Çetinkaya

Yeni Need for Speed oyunu henüz tanıtılmasa da Electronic Arts oyunu bu yıl çıkarmayı planlıyor ve oyuna ait ilk bilgiler sızdırıldı.
 
Gameware adlı Avusturyalı perakendeci Need for Speed Heat'i PlayStation 4 ve Xbox One için 67,99 euro fiyattan ön siparişe açtı ve ardından kısa bir süre sonra kaldırdı. Çıkış tarihi belirtilmemiş. Kapak gerçeği yansıtmıyor, Need for Speed No Limits baz alınarak hazırlanmış.
 
 
 

Electronic Arts oyunun ismine dair herhangi bir resmi bir açıklamada bulunmadı fakat oyunun ismi Need for Speed Heat olsun veya olmasın oyunu cidden bu yıl içinde çıkarmayı planlıyorlarsa yakında tanıtılması gerekiyor ve en yakın tarih 20 - 24 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek Gamescom 2019 etkinliği. Özellikle Electronic Arts'ın Gamescom 2019'da basın konferansı düzenleyeceği söylentileri bu ihtimali epey bir arttırıyor.

İlgili İçerik Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Yepyeni State of Play Sunumuna Ev Sahipliği Yapabilir 41 Dk önce EA FC 25'te Gol Müzikleri Yer Alacak 1 Saat önce Ballad of Antara'dan Dikkat Çekici Oynanış Videosu 2 Saat önce Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler