Dungeon Siege 3'ün Co-op Ayrıntıları

Co-op modu oyunun en eğlenceli kısmını oluşturabilir
08.04.2011 08:51 Alkan Adakaner


      Obsidian Entertainment'in fantasy aksiyon-rpg oyunu Dungeon Siege 3'ün co-op moduna ait ayrıntılar gün ışığına çıktı. Playstation Blog'ta yer alan bilgilere göre oyuncular oyunun belirli noktalarında bir Quest'i kabul edip etmeyeceklerini veya bir karakteri öldürüp öldürmeyeceklerini oylayacaklar. Böylece daha demokratik bir ortam sağlanacak.
 
      Oyunun Playstation 3 sürümü (PC'den emin değiliz, ama Xbox 360 sürümü de muhtemelen aynı iki kişilik bölünmüş ekran co-op desteğine, 4 kişilik de online desteğe sahip olacak.
 
     Bir süre önce Obsidian Entertainment Dungeon Siege 3'ün çıkış tarihini 3 hafta ertelemiş ve 17 Haziran olarak belirlemişti. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dungeon Siege 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 17 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 1 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 2 Saat önce Empire of the Ants Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 2 Saat önce Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 3 Saat önce RPG 9th Dawn Remake 25 Eylül'de PC için Çıkış Yapıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler