EA: "Yeni Nesil, 5-6 Yıl Sürer"

28.11.2013 19:24 Samet Konuksal


    Yedinci jenerasyon konsol nesli, Xbox 360'ın çıkışı üzerinden hesaplandığında tam 8 yıl sürmüştü. Artık PS4 ve Xbox One'ın çıkışıyla birlikte yeni nesle geçerken, bazı oyuncuların aklında bu konsolların kendilerini ne kadar götüreceği soruları dolanıyor. Electronic Arts'tan Patrick Soderlund, yeni nesil konsolların ömürleri adına açıklama yaptı.
 
    Bildiğiniz gibi bu neslin oldukça uzun sürmesi, yapımcıları da zora sokmuştu. Neslin son dönemlerinde yapımcılar, yeni teknolojiler sunmakta güçlük çekmişti. Yaptığı açıklamalarda Soderlund, bunla ilgili konuştu.
 
"Bu nesil beklediğimizden biraz uzun sürdü. Bu oyun dünyası için hem kötü, hem de iyi sonuçlar doğurdu. Eğer konsol neslinin süresi bu kadar uzamasaydı, GTA V veya The Last of Us gibi oyunları bu seviyelerde göremezdik. Ben yeni neslin 5 ya da 6 yıl süreceğini düşünüyorum."

İlgili İçerik Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 16'nın Problemli PC Demosu Güncellendi: Artık Sorunsuz 11 Eylül Elden Ring İçin 1.14 Güncellemesi Yayınlandı: İşte Detaylar 11 Eylül Crimson Desert Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Geldi 11 Eylül The Eternal Life of Goldman'dan Yepyeni Oynanış Videosu 11 Eylül PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 11 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler