MGS: Rising'in Yeni Videosu Gelebilir

10.06.2010 18:39 Ersin Kılıç


 
     Geçtiğimiz saatlerde kapak tasarımı ile karşımıza çıkan ve uzun süreli sessizliğini bozan Metal Gear Solid : Rising'in yeni videosu E3 2010 fuarında gözükebilir.
 
     Neogaf forumlarından Mehdi-San adlı kullanıcı, gamerblog.fr sitesinin podcastında Metal Gear Solid : Rising'in yeni videosu ile E3 2010 fuarında yer alacağını fakat oyunun fuarda oynanabilir olarak yer almayacağını belirtmiş.
 
     Ayrıca kapak resmi gözüken oyunun Xbox Live profilinde video kısmının gözükmesi ve şu anda ulaşılamaz olması da bu durumu destekleyen kanıtların başında geliyor. E3 fuarını sabırsızlıkla beklemek için yeni bir neden daha.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Rising: Revengeance Platformlar: XBOX 360 PS3 PC Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Ocak 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 4 Saat önce Warhammer 40K: Space Marine 2'nin İki Milyon Sattığı Açıklandı 6 Saat önce Satisfactory Tam Sürüme Kavuştu 7 Saat önce Doomsday: Last Survivors ve Metal Slug 3 Yürüyen Ölüleri Alt Etmek İçin Bir Araya Geldi 8 Saat önce PCIFIC Esports Berlin Yolcusu! 10 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler