Motion Controller Bu Sene Çıkacak

15.01.2010 15:56 Ersin Kılıç

 
Sony, 2010 yılındaki en büyük projelerinden biri olan ve Project Natal ile birlikte oyun sektöründe büyük bir değişiklik yaratacağına inanılan yeni kontrol sisteminin 2010 yılı içerisinde çıkacağını yineledi.
 
Haziran ayında yapılan E3 2009'da duyurusu gerçekleşen ve proje ismi Morion Controller olan sistemin çıkış tarihi olarak SCE başkanı Kaz Hirai Ağustos ayında Mart 2010'u işaret etmişti.
 
Eylül ayında yapılan Tokyo Game Show 2009 töreninde ise sistemin çıkış tarihi olarak 2010 bahar ayları gösterilmiş ve kod adı olarakta Gem ismi ön plana çıkmıştı.
 
Bu sene içinde çıkacağı açıklanan sistem için hala kesin bir çıkış tarihi ise verilmiş değil.
 
Kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 8 Dk önce EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 1 Saat önce Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 2 Saat önce Max Payne'in RTX Remix Modu İçin Yeni Demo Yayınlandı 3 Saat önce Starfield'ın Shattered Space Eklentisine Ayrıntılı Bakış 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler