"Ninja Gaiden 3, Metal Gear Olmaya Çalışmıyor"

Ninja Gaiden'ın hızlı tempoya sahip oynanışı ile yeni oyunculara ilk başlarda zor anlar yaşattırabilir.
05.07.2011 14:42 Levent Polater

 
    Team Ninja patronu Yosuke Hayashi'den Ninja Gaiden 3 hakkında bomba açıklamalar geldi.
 
    Hayashi, Ninja Gaiden 3'ü yaparken stüdyosunun Metal Gear Solid veya Splinter Cell'den ilham almadıklarını belirtti:
 
    "Biz oyuncuların kendilerini bir ninja gibi hissetmelerini istiyoruz, o yüzden bu temaya uygun çeşitli aksiyonları önlerine getiriyoruz. Gizlilik konusunda Splinter Cell veya Metal Gear olmaya çalışmıyoruz."

    Hayashi, bu röportajında ayrıca oyunun Wii U sürümünde Wii U'nun tablet kontrollerını nasıl kullanacağını düşündüğünü belirtmiş ama ayrıntıya girmemiş. Açıkcası bu tarz aksiyon oyunlarında tablet ile neler yapabileceğimizi ben de merak ediyorum.
 
    Ninja Gaiden 3 ile ortalığı kan gölüne çevirmemize daha epey var. Oyunumuz PS3, Xbox 360 ve Wii U için gelecek sene çıkışını yapacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ninja Gaiden 3 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii U Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Tecmo Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 22 Dk önce Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 3 Saat önce Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler