Razer, E3'te Dünyanın En Gelişmiş Oyuncu Faresini Duyurdu

17.06.2015 16:35 Alkan Adakaner

 
    Razer E3'te dünyanın en gelişmiş oyuncu faresini duyurdu. Razer'ın bu yeni faresinde Adjustable Click Force teknolojisi ve yeni 5G lazer sensörü kullanıldı. Özellikle FPS ve MOBA oyuncularının seveceği farenin ayrıca eSporcular için tasarlanmış "turnuva versiyonu" da yayınlandı.
 
     Standard ve Tournament Edition olmak üzere iki farklı versiyon halinde hazırlanan yeni Razer Mamba oyuncu faresi, tasarımsal olarak benzer çizgiyi devam ettiriyor ancak Chroma ışıklandırma sistemiyle (16.8 milyon renk) oldukça dikkat çekici bir yapıya bürünüyor. Kablosuz olarak çalışma gösteren ve birden fazla ekran için optimize edilen yeni 5G lazer sensörü 16,000 DPI çözünürlük sunan fare, 1 DPI seviyesindeki değişimleri dahi algılayabiliyor ve 1 ms tepki süresiyle yüksek performans ortaya koyuyor.

    Beraberinde şarj işlemleri için oldukça şık bir ünite gelen yeni Razer Mamba, firma tarafından belirtildiği kadarıyla 20 saat aralıksız oyun keyfi sunabiliyor. Synapse yazılımıyla yapılan bütün özelleştirmeleri buluta atabilen fare, firmanın patentli tıklama gücü ayarlama teknolojisini de bünyesinde barındırıyor ve böylece farklı oyunlar için benzersiz bir kişileştirme elde edilebiliyor. Tournament Edition'un farkı ise kablolu olarak çalışması ve tıklama gücü ayarlama teknolojisini taşımaması olarak görünüyor.

   Razer'ın dünyanın en gelişmiş oyuncu faresi olarak lanse ettiği yeni Mamba, standart versiyonuyla 150$, Tournament versiyonuyla ise 90$ fiyat etiketiyle 2015'in üçüncü çeyreğinde satışa çıkıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 1 Saat önce Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 1 Saat önce Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 2 Saat önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 4 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler