Sony İngiltere: "Rekor Kırmaya Hazırız!"

28.11.2013 18:52 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz günlerde yaptığı ABD ve Kanada çıkışıyla bir günde bir milyon satan PlayStation 4, oldukça başarılı bir çıkış yapmıştı. Sony'nin yeni nesil oyun konsolu yarın Avrupa'da piyasa çıkışını yapacak. Durum böyle olunca, Sony yetkililerinde heyecan da artmış görünüyor.
 
    Sony İngiltere patronu Fergal Gara, konsolun çıkışıyla ilgili beklentilerini paylaştı. Ülke çapında rekor beklediğini söyleyen Gara, "İngiltere'deki PS4 stoğunun yeterli olduğunu düşünüyorum. Sony olarak en hızlı çıkış yapan konsol ünvanını PSP ile elimizde bulunduruyoruz. PSP dört günde 185 bin satmıştı. PS4 ile beraber bu rekoru yenileyeceğiz." sözlerine yer verdi.
 
    Fergal Gara, "Rakipleri devirmek bizim ilk hedefimiz değil. Asıl amacımız oyunculara istediklerini vermek. Gerisi zaten sonrasında kendi kendine geliyor." eklemelerini yaptı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 16'nın Problemli PC Demosu Güncellendi: Artık Sorunsuz 11 Eylül Elden Ring İçin 1.14 Güncellemesi Yayınlandı: İşte Detaylar 11 Eylül Crimson Desert Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Geldi 11 Eylül The Eternal Life of Goldman'dan Yepyeni Oynanış Videosu 11 Eylül PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 11 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler