Warface'in Soğuk Zirve Operasyonu Başladı

04.12.2014 17:46 Tayfun Kumaş

 
    Warface'in bugün yayınlanan PC güncellemesinde, oyunun co-op moduna ilk harita eklendi. Operation Cold Peak yani oyunu Türkçe olarak oynayanlar için Soğuk Zirve Operasyonu olarak yayınlanan bu pakette, Shephard adlı haritada mücadele edeceksiniz. Bu haritada yeni düşmanlar, yeni taktik seçenekleri yer alacak.

    Bu güncelleme ile oyuna kalıcı eşyalar kesin olarak eklenebilir oldu ve PvP kanallarındaki seviye düzenlemeleri yapıldı. Ayrıca PvP maçlarda da önemli değişikliğe gidildi. Oyundaki bazı krediler de değişti. Toplam 3.3 GB olarak gelen güncellemenin tüm notlarına buradan bakabilirsiniz.

    Warface'i ise Steam'den ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyunun Steam sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warface Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Trion Worlds Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pocketpair, Palworld'ü Canlı Servis Oyununa Dönüştürme Konusunda Kararsız 15 Eylül VALORANT 2024 Ascension EMEA Turnuvasında Büyük Final Bugün! 15 Eylül Metal Gear Solid 3 Remake İle Orijinal Sürüm Karşılaştırma Videosu 15 Eylül League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Mücadele Edecek Takımlar ve Karşılaşmalar Belli Oldu! 15 Eylül Anime Temalı Ücretsiz Nişancı Oyunu Fate Trigger: The Novita Duyuruldu 15 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler