Yoğun İstek Üzerine Twitch'te Bob Ross Günleri Yeniden Başlıyor!

09.11.2015 21:55 Samet Konuksal


    Twitch'te açılan Creativity sekmesi için başlatılan dokuz günlük Bob Ross yayın maratonu büyük ilgi görmüştü. Toplamda 5.6 milyondan fazla izlenen Bob Ross yayınının son bölümünü 183 bin kişi canlı olarak aynı anda izlemiş, hatta o sıralar Bob Ross adına başlatılan etiketler Twitter'da üst sıralara taşınmıştı. Hal böyle olunca Twitch, yoğun ısrarın karşılığını verme kararı aldı.
 
    Belirtilenlere göre bundan sonra her Pazartesi günü Twitch'te Bob Ross'un Resim Sevinci programlarından bölümler canlı olarak yayınlanacak. Türkiye saatiyle gece dönemine denk gelen yayın bize göre gece 1'de başlayacak ve 6.5 saat boyunca sürecek. Ayrıca Twitch bundan sonra Bob Ross'un doğum günlerinde yine geçtiğimiz hafta olduğu gibi uzun soluklu bir Resim Sevinci maratonu düzenleyecek. 
 

İlgili İçerik Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 16'nın Problemli PC Demosu Güncellendi: Artık Sorunsuz 11 Eylül Elden Ring İçin 1.14 Güncellemesi Yayınlandı: İşte Detaylar 11 Eylül Crimson Desert Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Geldi 11 Eylül The Eternal Life of Goldman'dan Yepyeni Oynanış Videosu 11 Eylül PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 11 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler