Altered Carbon'un Animasyon Filminden Fragman Yayınlandı

11.03.2020 12:18 Özgür Eroğlu

 
 
Cyberpunk bir evrende geçen Altered Carbon'un animasyon filmi için bir fragman yayınlandı ve yayın tarihi de belli oldu. Dizinin ikinci sezonu 27 Şubat'ta yayınlanmıştı. 
 
Eğer diziyi izledikten sonra doyamadıysanız, Altered Carbon'un animasyon filmi de önümüzdeki hafta yani 19 Mart'ta yine Netflix üzerinden yayınlanacak. Filmin, dizinin öncesini mi sonrasını mı anlatacağı belli değil ancak öncesini anlatacakmış gibi duruyor. 
 
Netflix'te filmin tanıtım yazısı şöyle: "Takeshi Kovacs, Latimar gezegeninde hem ciddi bir KTHK üyesiyle birlikte bir yakuza patronunun ölümünü araştırmak hem de bir dövmeciyi korumak zorundadır." 
 
Animasyonun tam adı ise: Altered Carbon: Resleeved. Yayınlanan fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Crimson Desert Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Geldi 4 Dk önce The Eternal Life of Goldman'dan Yepyeni Oynanış Videosu 23 Dk önce PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 5 Saat önce Warhammer 40K: Space Marine 2'nin İki Milyon Sattığı Açıklandı 7 Saat önce Satisfactory Tam Sürüme Kavuştu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler