BF3: Back to Karkand'ın Çıkış Tarihi Belli Oldu!

01.12.2011 23:26 Samet Konuksal


     Daha önceden PSN'in Asya ayağında çıkış tarihini gördüğümüz Battlefield 3'ün ilk DLC'si Back to Karkand'ın çıkış tarihi doğrulandı.
 
     Playstation 3'de bir hafta önceden çıkacak olan Back to Karkand'ın çıkış tarihi, Playstation'un resmi Twitter hesabından 6 Aralık olarak açıklandı. Bu doğrultuda Back to Karkand'ın PC ve Xbox 360'lara gelişi, 13 Aralık'ı bulacak. 
 
     Bir hatırlatma yapmak gerekirse Back to Karkand DLC'si, Battlefield 2'nin beğenilen dört haritasının Frostbite Engine 2'li hallerini, yeni araç ve silahlarını içeriyor. Bu DLC paketi oyunun Limited Edition paketini ön sipariş ile satın alanlara ücretsiz, diğer oyunculara ise 14.99 euro veya dolar üzerinden satılacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 2 Saat önce Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 3 Saat önce Max Payne'in RTX Remix Modu İçin Yeni Demo Yayınlandı 4 Saat önce Starfield'ın Shattered Space Eklentisine Ayrıntılı Bakış 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler