Beyond Good and Evil 2'den Çevre Videosu

Mekanlara karmaşa hakim görünüyor
12.05.2012 09:52 Alkan Adakaner


     Birkaç gün önce sızan Beyond Good and Evil 2'nin çevre görsellerinden sonra şimdi de çevre videosu ortaya çıktı. Bu video oyundaki açık mekanların nasıl bir tasarıma sahip olacağını ve nasıl bir atmosfer sunacağını da gösteriyor.
 
     Henüz hangi platformlara çıkacağı bile belli olmayan Beyond Good and Evil 2'nin bu videosu muhtemelen ilk tasarım aşamalarına ait ve resmi bir video değil. O nedenle grafikler gözünüze biraz eski görünebilir.
 
      Ubisoft Beyond Good and Evil 2 için daha iyi grafikler sunan platformlara ihtiyaç duyduğunu açıklamıştı. Bunun anlamı oyunun görsel olarak bu neslin standartlarının üstünde olacağı şeklinde yorumlanabilir.

[DHVIDEO=4771]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Beyond Good & Evil 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 25 Dk önce Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 3 Saat önce Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler