Call of Duty Black Ops III: Zombies Chronicles $29.99 Olacak

08.05.2017 20:25 Gazali Çetinkaya

 
 
   Geçtiğimiz hafta Treyarch tarafından resmi olarak duyurulan Call of Duty Black Ops III: Zombies Chronicles'ın fiyat bilgisi paylaşıldı.
 
   8 tane remastered harita ile birlikte dinamik tema ve Silah Camo gibi birkaç içerik daha barındıracak indirilebilir içerik $29.99 ile satılacak ve Call of Duty: Black Ops III season pass içerisinde yer almayacak. 
 
Call of Duty: World at War: Nacht der Untoten, Verruckt ve Shi No Numa
Call of Duty: Black Ops: Kino Der Toten, Ascension, Shangri-la ve Moon
Call of Duty: Black Ops II: Origins
 
   Call of Duty: Black Ops III Zombie Chronicles 16 Mayıs 2017 tarihinde ulaşılabilir olacak. Daha önceki içeriklerde olduğu gibi Zombie Chronicles da ilk olarak PlayStation 4 kullanıcılarına sunulacak ardından Xbox One ve PC'ye gelecek. 
 
   Call of Duty: Black Ops III şu anda PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 6 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Crimson Desert İçin Yepyeni Oynanış Videosu Yayınlandı 4 Dk önce GeForce Now Hizmetine 5 Yeni Oyun Ekleniyor 18 Ağustos Star Wars Eclipse Baş Yazarı Quantic Dream'den Ayrıldı 18 Ağustos Indiana Jones and the Great Circle Gamescom'da Yer Alacak 18 Ağustos Çiftçilik Simülasyon Oyunu Ritual of Raven, Switch ve PC için Duyuruldu 18 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler