Championship Manager Legends Duyuruldu

Championship Manager Legends: 1970's
24.12.2010 11:00 Gökhan Yılmaz

 
     Beautiful Game Studios tarafından geliştirilen yeni bir Championship Manager oyunu duyuruldu. Championship Manager 2011'deki Ronaldo'ları, Rooney'leri ve Messi'leri bir kenara bırakarak 70'lerin Brooking'lerine, Keegan'larına ve Brandy'lerine merhaba diyebilirsiniz.
 
     Championship Manager Legends: 1970's iPhone, iPad ve iPod Touch için geliştirildi ve Apple App Store üzerinden yaklaşık 2.7$'a satışa sunuldu. Oyun ile birlikte 1970/71 sezonundan 1979/80 sezonuna kadar oynayarak o zamanların haberlerine şahit olurken, dönemin ünlü futbolcularına menajerlik yapabileceksiniz. Aşağıda oyunun bir kaç ekran görüntüsü bulunuyor.
 
 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 8 Dk önce Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 2 Saat önce Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 3 Saat önce Max Payne'in RTX Remix Modu İçin Yeni Demo Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler