Dark Souls II'yi 20 Dakikada Bitirmek Mümkün mü? (Video)

03.06.2014 11:28 Alkan Adakaner


    Dark Souls 2 normalde ilk oynayışınızda 40 ila 60 saatte bitirilebilecek bir oyun. Bunun sebebi oyunun uzun olmasının yanı sıra etrafta keşfedilebilecek çok şeyin olmasıdır. Peki oyunu 20 dakikada bitirmek mümkün mü?
 
    Aşağıdaki videoda bir oyuncu oyundaki hatalardan yararlanarak Dark Souls II'yi 20 dakikada bitiriyor. Bu hataların çoğunun güncellemelerle düzeltildiğini belirtelim. Bu hatalardan yararlanan oyuncu yapması gereken ve uzun zaman alan çok sayıda şeyi yapmamış.
 
   Sonuç olarak aslında oyunu 20 dakikada bitirdiğini söyleyemeyiz. Böyle bir şey zaten mümkün değil; çünkü videoda gördüğünüz çok hızlı koşma olayı normalde mümkün değil. İşte bahsedilen video.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls II Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 20'de Playoff Etabı Bugün Başlıyor! 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz Mobil Oyun Disney Pixel Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce VCT Ascension EMEA 2024 Şampiyonu Apeks Oldu! 3 Saat önce Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler