Free to Play NBA 2K Online Duyuruldu!

(NBA 2K Online'ın görüntüsü değildir)
29.09.2012 14:59 Samet Konuksal


    Activision'la birlikte Call of Duty Online adına anlaşan Çin'li Tencent Games'ten bir atak daha geliyor. Tencent Games ile 2K Games, Çin'e özel NBA 2K Online'ı duyurdu.
 
   Yapılan açıklamaya göre Tencent Games, 2K Games ile Visual Concepts ile anlaşmalı olarak NBA 2K Online'ı önümüzdeki Ekim ayı içerisinde çıkaracak. Belirtilenlere göre oyunun alt yapısında 2K Games, fazla etkin bir rol oynamıyor zira oyunun yapımı Tencent Games ile Visual Concepts arasında paylaşılmış durumda.
 
    24 Ekim'de çıkacak olan oyun, dört farklı modu içeriyor. Bu modların isimleri Street Mode, Free Mode, NBA Mode ve Legend Mode olarak açıklanmış. Modların içerikleri arasında bildiğimiz tek şey, NBA Mode isimli modda tek bir oyuncuyla birlikte kariyer yapıyor olmamız.
 
   NBA 2K Online'ın batı ülkelerine gelip gelmeyeceği konusunda bir açıklama yok. Oyunun çıkışı sonrasında gelecek oyuncu yorumlarına göre son karar belirlenecektir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NBA 2K13 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: 2K Sports Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 5 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GeForce Now Hizmetine 5 Yeni Oyun Ekleniyor 18 Ağustos Star Wars Eclipse Baş Yazarı Quantic Dream'den Ayrıldı 18 Ağustos Indiana Jones and the Great Circle Gamescom'da Yer Alacak 18 Ağustos Çiftçilik Simülasyon Oyunu Ritual of Raven, Switch ve PC için Duyuruldu 18 Ağustos 2D Korku Oyunu Edge of Sanity, 13 Eylül'de Çıkış Yapıyor 18 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler