Hesaplamalara Göre Fallout 4'ün Haritası Skyrim'in Yaklaşık 2 Katı Olacak

08.06.2015 00:27 Ömür Gencer


        Duyurusuyla oyun dünyasında büyük bir yankı uyandıran Fallout 4 için elimizde henüz duyuru videosundan başka bir şey yok. Bir grup Fallout hayranı yayınlanan üç dakikalık duyuru videosundan yer alan çoğu yerin gerçek Boston haritasında buldu ve Fallout 4'ün haritası için olası bir ölçek sundu.
 
      Yayınlanan videoda Fallout 4'ün Vault 111'in, duyuru videosunun sonlarında yer alan garajın, Fallout 3 ve Fallout: New Vegas'ta The Institute olarak söz edilen bölgede yer alan Battery Tower'ın bulundukları yeri görebilirsiniz. 
 
       Eğer bu Fallout hayranının hesapladığı yerler doğruysa Fallout 4'ün haritası Skyrim'in haritasının yaklaşık iki katı olacak. Aşağıdan bahsettiğimiz videoyu ve Fallout 4'ün duyuru videosunu izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pocketpair, Palworld'ü Canlı Servis Oyununa Dönüştürme Konusunda Kararsız 15 Eylül VALORANT 2024 Ascension EMEA Turnuvasında Büyük Final Bugün! 15 Eylül Metal Gear Solid 3 Remake İle Orijinal Sürüm Karşılaştırma Videosu 15 Eylül League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Mücadele Edecek Takımlar ve Karşılaşmalar Belli Oldu! 15 Eylül Anime Temalı Ücretsiz Nişancı Oyunu Fate Trigger: The Novita Duyuruldu 15 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler