Humble Bundle 6, İki Milyon Dolar Kazanç Sağladı

03.10.2012 16:25 Samet Konuksal


    Hem bağımsız yapımcılar için, hem de PC oyuncuları için oldukça kazançlı bir iş olan Humble Indie Bundle paketlerinin altıncısı geçtiğimiz günlerde sunulmuştu. Yine beğenilen oyunlarla gelen paket, süresinin sonunda iki milyon dolarlık bir kazanç sağladı.
 
    Siteden alınan verilere göre 316 bin kişinin satın aldığı Humble Indie Bundle 6 paketi, şimdiye dek 2 milyon dolardan fazla kazanç sağladı. İstediğiniz ücreti ödemeye müsade tanıyan kampanyanın en çok para verenleri ise oldukça tanıdık isimler. Görünene göre bağımsız proje Minecraft ile 'parayı bulan' Notch bu paketi 10 bin dolardan satın almış. Activision'dan ayrılarak bağımsız tarafa geçen CoD yapımcılarından Robert Bowling ise 600 dolarıyla birlikte listede duruyor.
 
Humble Indie Bundle 6'nın sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 16'nın Problemli PC Demosu Güncellendi: Artık Sorunsuz 11 Eylül Elden Ring İçin 1.14 Güncellemesi Yayınlandı: İşte Detaylar 11 Eylül Crimson Desert Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Geldi 11 Eylül The Eternal Life of Goldman'dan Yepyeni Oynanış Videosu 11 Eylül PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 11 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler