Insomniac'ın Yeni Projesi Multiplatform mu Olacak?

25.12.2009 01:20 Ersin Kılıç

 
Sony'nin konsollarına oyun yapan en önemli firmalardan biri olan Insomniac Games'in sıradaki projesi multiplatform mu olacak?
 
Playstation 2'deki Ratchet and Clank serisi ile çıkış yapan ve bu serinin Playstation 3'teki devamı ile birlike Resistance oyunlarına da imza atan Insomniac'ın sıradaki projesi multiplatform olarak gelebilir.
 
Split-Screen.com'un haberine göre firma şu an yeni oyunları üzerinde çalışıyor. Bu oyunlarının PS3 dışında Xbox 360'a da geleceği ve türünün ise Survivor horror olacağı yönünde dedikodular dolaşmakta.
 
Son olarak Resistance 3 dedikoduları ile gündeme gelen Insomniac Games'in veya Sony'nin bu iddialara bir cevabı olacak mı bakalım?
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 1 Saat önce Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 1 Saat önce Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 2 Saat önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 4 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler