Level-5'in Duyurusunu Yapmadığı 4 Oyun Var

01.10.2010 10:51 Alkan Adakaner


 
    Japon oyun sektörü son dönemlerde durgunluk yaşarken ve Japon oyun devleri Batılı firmalara oyunlarını emanet ederken Japonya'nın yükselen değer olarak görülen Level-5'in yeni oyun projeleri bulunuyor.
 
     Dark Cloud, Dragon Quest VIII-IX, Rogue Galaxy,White Knight Chronicles, Ni no Kuni, Jeanne d'Arc, Professor Layton ve Inazuma Eleven gibi oyunlarıyla tanıdığımız Level-5'in 4 yeni oyun projesi daha bulunuyor.
 
    Vision 2010 etkinliğine katılan Level-5 yetkilileri yukarıdaki tabloda da görebileceğiniz gibi 4 gizli projelerinin olduğunu açıkladılar. Bunlarla ilgili tahmin yürütmenk zor, ama kaliteli oyunlar olacaklarını tahmin etmek zor değil. 
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Professor Layton and the Miracle Mask Platformlar: 3DS Geliştirici: Level - 5 Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 2 Saat önce Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 3 Saat önce Max Payne'in RTX Remix Modu İçin Yeni Demo Yayınlandı 4 Saat önce Starfield'ın Shattered Space Eklentisine Ayrıntılı Bakış 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler