Mass Effect 2: Genesis Xbox Live'da Yayınlandı

Çizgi Romanı PS3'teki Mass Effect 2'nin içinde de bulabilirsiniz
18.05.2011 10:55 Alkan Adakaner


     Electronic Arts, Playstation 3 oyuncularına ilk oyunu tanıtmak ve anahtar noktalarda seçim şansı tanımak için hazırladığı Mass Effect 2: Genesis'i Xbox Live'da da yayınladı. 230 MB büyüklüğündeki bu çizgi roman 15 dakikalık bir deneyim sunuyor.
 
     Hatırlarsanız ilk Mass Effect oyununun yayıncısı Microsoft olduğundan bu oyunun Playstation 3 ekranlarında görünmesi biraz zor. O nedenle Bioware de Genesis'i PS3 oyuncularına ilk oyunu anlatmak için hazırlamıştı.
 
      Tabi oyunu oynamak varken 4 dolar gibi bir ücret verip bu çizgi romanla Mass Effect'i anlamak da ne kadar tercih edilir bekleyip göreceğiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 29 Ocak 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon Age: The Veilguard PC Sistem Gereksinimleri Belli Oldu 5 Saat önce The Sims Rakibi inZOI Resmi Mod Desteğine Sahip Olacak 5 Saat önce Açık Dünya Hayatta Kalma Oyunu For the Stars Duyuruldu 5 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Cyrax İçin Oynanış Fragmanı Yayınlandı 6 Saat önce Korku Oyunu Slitterhead İçin Hikaye Fragmanı Yayınladı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler