Nintendo'dan Motosiklet Oyunu Patenti

29.03.2011 07:30 Gökhan Yılmaz

     Nintendo'nun aldığı patente bakılırsa hareket algılayıcı kontrolcüyle oynanan yeni bir motosiklet oyunu geliyor olabilir. Ortaya çıkan belgelerde Balance Board, Wii Remote ve Nunchuck'ı, motosiklet yönetmek için kullanacaksınız.
 
     Çizimlere bakılırsa kontrolcüyü ileri ve geri iterek motosikleti hızlandırıp yavaşlatabilecek, sallayarak turbo şarj ile hızlanabileceksiniz. Ayrıca Balance Board ile dönüşlerinizi dengelemeniz gerekecek.
 
     Belgeler oyunun Mario vs Donkey Kong serisinin yapımcısı NST (Nintendo'nun Kuzey Amerika'daki stüdyosu) tarafından geliştirildiğini gösteriyor. Bu projenin devam edip etmediği ise henüz açıklık kazanmadı.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler