Origin, Mac, Facebook, Android'e Geliyor

14.08.2012 20:02 Tunahan Başol


     Bildiğiniz üzere SimCity, geçtiğimiz saatlerde gerçekleşen EA'in Gamescom konferansında Mac platformu için duyurulmuş ve bu versiyonun sadece dijital olarak satılacağını belirtmişti. Oyun Mac için dijital olarak satılacak ama hangi satış platformundan?
 
     Electronic Arts bu konuya açıklık getirdi ve kendi dijital satış platformu Origin'in başta Mac olmak üzere, Facebook, Android, akıllı TV'lere özel versiyonunu duyurdu. Origin'in bu yeni versiyonunda Free-to-Play yapımlara verilen desteğin üzerinde daha fazla durulacağına dikkat çekilirken, yeni bir arayüz tasarımı kullanılacağı da duyuruldu. Bu arayüz aynı zamanda EA tarafından canlı olarak yayınlanacak videolara da ev sahipliği yapacak.
 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 1 Saat önce Warhammer 40K: Space Marine 2'nin İki Milyon Sattığı Açıklandı 3 Saat önce Satisfactory Tam Sürüme Kavuştu 4 Saat önce Doomsday: Last Survivors ve Metal Slug 3 Yürüyen Ölüleri Alt Etmek İçin Bir Araya Geldi 5 Saat önce PCIFIC Esports Berlin Yolcusu! 10 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler