Oyunda Kendisini Rahatsız Eden Bebeğini Öldürdü!

23.10.2011 21:42 Levent Polater

 
    William Johnston, dünyada yalnızca 1 ay yaşayabildi. Çünkü 19 yaşındaki babası Andrew Keith Johnston onu yok yere öldürdü. Yok yere diyorum çünkü küçük William'ın tek suçu, babasını oyun oynarken rahatsız etmekti ki bildiğiniz üzere gürültü yapmak her bebeğin doğasında vardır.
 
    Olayı biraz açarsak; Andrew, video oyun oynarken beşiğindeki yeni doğmuş bebeği ağlamaya başlamış ve bu sesi sona erdirmek için bebeği 2 bacağından tutarak sallamış. Bebeğin annesi nerede diyecek olursanız, kendileri yalnızca 10 dakikalığına alışverişe gitmiş. Eve geldiğinde bebeğinin hareketsiz yatan bedenini görünce şok olmuş. Bebeğinin o sırada hipotermi (vücut ısısı düşme) yaşadığını anlaması çok fazla zamanını almamış. Alınan bilgilere göre Andrew, bebeğini canlandırmak için onu soğuk duşa sokmuş ve bu bebeğin tüm ısı dengesini alt üst etmiş.
 
    Maalesef William, hastaneye yetişemeden vefat etmiş. Merak etmeyin, Andrew cezasını çekecek. Tam 27 yıl boyunca Tennessee hapishanesinde mahkum arkadaşlarıyla keyifli oyunlar oynamak zorunda. Kendisini aşağıda görebilirsiniz:
 

İlgili İçerik Yorumlar 51 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler