Planescape: Torment Enhanced Edition Duyuruldu

28.03.2017 22:01 Gazali Çetinkaya

 
   1999 yılında çıkış yapan ve en iyi rol yapma oyunları arasında gösterilen Planescape Torment bazı geliştirmeler eşliğinde tekrar oyunculara sunulacak. 
 
   Beamdog (Baldur’s Gate 1 & 2 ve Icewind Dale Enhanced Edition ile tanıyoruz) Planescape: Torment Enhanced Edition'ın PC, MAC, iOS ve Android için çıkış yapacağını resmi olarak doğruladı.
 
   Planescape: Torment Enhanced Edition 4K çözünürlükler için optimize edilecek, geliştirilmiş bir arayüze ve yeniden oluşturulmuş bir soundtrack'e sahip olacak. Ayrıca oyun, orijinal baş tasarımcı Chris Avellone tarafından hazırlanan güncellemelerle geliştirilecek.
 
   Planescape Torment Enhanced Edition için paylaşılan tanıtım videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Planescape: Torment Enhanced Edition Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Beamdog Dağıtıcısı: Beamdog Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Nisan 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Max Payne'in RTX Remix Modu İçin Yeni Demo Yayınlandı 10 Dk önce Starfield'ın Shattered Space Eklentisine Ayrıntılı Bakış 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 20'de Playoff Etabı Bugün Başlıyor! 2 Saat önce Oynaması Ücretsiz Mobil Oyun Disney Pixel Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce VCT Ascension EMEA 2024 Şampiyonu Apeks Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler