Satılan Xbox One'larda Yapımcı Menüsüne Giriliyor

03.12.2013 14:03 Talha Aynacı

 
  Xbox One'ın yapımcılara özel menüsü satışa sunulan Xbox One'larda erişebilir durumda. Bazı Xbox One sahipleri tarafından rapor edilen habere göre Xbox sistem menüsüne girerek burada sol bumper, sağ bumper ve sol tetik, sağ tetik tuşlarına aynı anda basarak yapımcılara özel menüye ulaşabiliyorsunuz.
 
   Ancak Microsoft kanadı bir açıklamada bulunarak meraklı Xbox One kullanıcılarını uyardı ve bu bölümde yapılabilecek değişikliklerin konsolu kullanılmaz hale getirebileceğinin altını çizdi. Üstelik sadece bu menünün konsolu bir Dev-Kit'e dönüştüremeyeceğini belirtti.
 
   Hatırlarsanız Microsoft gerçekleştirdiği bir başka açıklamada her Xbox One'ın bir Dev-Kit olabileceğini belirtmişti. Sanırız bu özellik konsolun çıkışında aktif hale getirilmemiş durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 16'nın Problemli PC Demosu Güncellendi: Artık Sorunsuz 3 Dk önce Elden Ring İçin 1.14 Güncellemesi Yayınlandı: İşte Detaylar 13 Dk önce Crimson Desert Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Geldi 22 Dk önce The Eternal Life of Goldman'dan Yepyeni Oynanış Videosu 41 Dk önce PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler