Skype'ın Vita Sürümü Yarın Çıkıyor

24.04.2012 16:51 Ersin Kılıç


     Şubat ayında Avrupa çıkışını geniş bir oyun yelpazesi ile gerçekleştiren Playstation Vita için yeni güncellemeler gelmeye devam ediyor. Yazılımsal sorunları yavaş yavaş halledilen konsol için önemli uygulamalar da birer birer yayınlanmaya başladı. işte bu uygulamalara bir yenisi de yarın ekleniyor.
 
     Konsolun Skype uygulamasının çıkış dönemi uzun süredir konuşuluyordu. Bir türlü net tarih verilmeyen Skype uygulamasının yarın Playstation Vita için indirilebileceği resmi olarak açıklandı.
 
     Bu uygulama için kısa bir de video tanıtımı yapılmış. Bu videoda Skype'ın kullanıcı arayüzü ve işleyişi çok net bir şekilde anlatılmış. Videoda Skype üzerinden konuşma örneklerine de rastlıyoruz. Yarın yayınlanacak olan Skype için gösterilen bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
IEM Cologne 2024 Şampiyonu Team Vitality Oldu! 19 Ağustos Hollow Knight: Silksong'un Gamescom'da Olmayacağı Doğrulandı 19 Ağustos Until Dawn Remaster'ın Fiyatı Sızdırıldı 19 Ağustos Bully Konsollar ve PC İçin Derecelendirildi 19 Ağustos VALORANT Champions 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 19 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler