Sony'nin 19 Nisan Duyurusuna Yeni Tanıtım

18.04.2012 19:47 Erkut Köse


   God Of War 4 mü, Heavenly Sword 2 mi derken yarın itibariyle Sony'nin duyurusuna nihayet kavuşacağız. Dolayısıyla söylentiler de iyice artmış durumda.
 
   Sony'nin yeni yayımladığı bir resim de heyecanı bir kat daha arttırmış durumda. Bu yeni tanıtım resminde "Nothing will bring them back(Hiçbir şey onları geri getirmeyecek)" ifadesi yer alıyor.
 
 
   Henüz kesin olarak bir şey denilemese de iddialara göre Heavenly Sword 2'nin duyurulma ihtimali büyük. Merakla yarın gelecek haberleri bekliyoruz. Siz de yapılacak bu duyuruyu sitemizde bulabileceksiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: Red Dead Redemption 1 PC Söylentileri, Valve'ın Yeni Oyunu ve Dahası 1 Saat önce VALORANT Champions 2024'te G2 Esports ve Trace Esports Turnuvaya Veda Etti! 2 Saat önce Dragon Age: The Veilguard PC Sistem Gereksinimleri Belli Oldu 16 Ağustos The Sims Rakibi inZOI Resmi Mod Desteğine Sahip Olacak 16 Ağustos Açık Dünya Hayatta Kalma Oyunu For the Stars Duyuruldu 16 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler