Söylenti: The Last Guardian PS4 için Çıkacak

The Last Guardian'dan beklentiler yüksek
15.02.2013 18:16 Alkan Adakaner


     The Last Guardian'dan uzun süredir haber alamıyoruz, ama Sony sürekli olarak oyunun geliştirme aşamasında olduğunu ve sabırlı olmamızı söylüyor. Eski bir Sony çalışanı ise neden bu kadar bekletildiğimizi açıkladı.
 
    Eski Sony çalışanının açıklamasına göre The Last Guardian uzun süredir Playstation 4 için geliştiriliyor. The Last Guardian'ın çıkış oyunu olup olmadığını bilmediğini söyleyen bu kişi buna rağmen PS4 için geliştirildiğine emin.
 
     Serinin ilk oyunu olan ICO da ilk olarak Playstation 1 için geliştirilmişti, ama uzun süren yapım aşamasının ardından proje Playstation 2'ye kaydırılmıştı. The Last Guardian projesinin de Playstation 4'e kaydırılması sürpriz olmaz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PS4 Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler