State of Decay: Lifeline'dan Detaylar ve Görseller

21.04.2014 10:06 Alkan Adakaner


    Undead Labs'ın büyük ilgi gören zombi temalı oyunu State of Decay'in ikinci indirilebilir içeriği Lifeline'a ait ilk detaylar ortaya çıktı. Ayrıca bu indirilebilir içeriğe ait ilk ekran görüntüleri de yayınlandı.
 
    Oyunda Grayhound One adlı küçük bir askeri birliğin elemanlarından birisini kontrol edeceğiz. Danforth adlı şehri korumak için çalışan bu birlikte sivilleri zombi istilasına uğramış şehirden kurtarıp askeri üsse getirmeye çalışacağız.
 
    Oyunda kontrol ettiğimiz karakterimizi kaybettiğimizde ise birliğimizden bir başka askerin kontrolünü ele alacağımız belirtiliyor. Bu ek paket sayesinde oyuna 4 kilometre kare civarında yeni bir haritanın eklendiğini de vurgulayalım. İşte yeni görseller.
   

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
State of Decay Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Undead Labs Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 16'nın Problemli PC Demosu Güncellendi: Artık Sorunsuz 11 Eylül Elden Ring İçin 1.14 Güncellemesi Yayınlandı: İşte Detaylar 11 Eylül Crimson Desert Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Geldi 11 Eylül The Eternal Life of Goldman'dan Yepyeni Oynanış Videosu 11 Eylül PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 11 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler