THQ Gamescom'a da Katılmayacak

12.05.2012 13:43 Samet Konuksal


     Daha önceden mali açıdan sıkıntılar çektiğine yönelik haberler duyduğumuz THQ, geçtiğimiz günlerde E3 fuarına katılmayacağını açıklamıştı. Oyun dünyasının en büyük fuarını es geçen THQ, bir diğerine de katılmayacağını açıkladı, Gamescom.
 
     GamesIndustry'e yaptığı açıklamada THQ sözcüsü konuyla ilgili bir neden belirtmezken, açık bir kapı bıraktı. Belirtilenlere göre bu karar henüz düşünme aşamasında ve az da olsa THQ'nun küçük bir etkinlik yapma olasılığı bulunuyor.
 
     Aslında THQ için Gamescom'un daha farklı bir önem taşıması beklenir. Zira Gamescom fuarı Ağustos ayında düzenleniyor ve THQ'nun bu seneye dair belki de en önemli yapımı Darksiders 2, 15 Ağustos'ta çıkacak. Eğer THQ gerçekten de Gamescom'a katılmazsa, Darksiders 2 adına büyük bir reklam fırsatını tepmiş olur. 
 

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 1 Saat önce Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 2 Saat önce Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 3 Saat önce EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 4 Saat önce Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler