The Darkness II, Steam'de %75 İndirimde

15.07.2012 21:24 Tunahan Başol


     Bu sene PC oyuncularının gözlerini yollarda bırakan Steam'in yaz indirimleri, tüm hızıyla devam ediyor. 22 Temmuz'a kadar devam edecek olan bu süreçte Steam, bugün de karşımıza güzel oyunlarla çıktı.
 
     Bu senenin merakla beklenen oyunlarından olup, çıkışıyla beklenen etkiyi pek te yapamayan The Darkness II, türü sevenlerin oldukça beğendiği The Walking Dead, Trine 2, Serious Sam 3 BFE, Hitman: Blood Money, Cities XL 2012, Mount&Blade: With Fire & Sword ve Indie Bundle IV bugünün indirimleri.
 
     Ayrıca Indie Bundle IV'ün, A Valley Without Wind, Atom Zombie Smasher, Blocks That Matter, Sanctum ve Superbrothers: Sword and Sworcery EP'yi içerdiğini belirtelim. Bu oyunları fiyatları ile beraber aşağıdaki listede görebilirsiniz.
 
The Darkness II - 12.49$
The Walking Dead - 14.99$
Serious Sam 3 BFE - 9.99$
Trine 2 - 3.74$
Hitman: Blood Money - 2.49$
Mount & Blade: With Fire & Sword - 2.49$
Cities XL 2012 - 9.99$
Indie Bundle IV - 9.99$

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 2 Saat önce Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 3 Saat önce Max Payne'in RTX Remix Modu İçin Yeni Demo Yayınlandı 4 Saat önce Starfield'ın Shattered Space Eklentisine Ayrıntılı Bakış 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler