Toy Story 3 Japonya'da Sadece DS İçin Çıkacak

16.07.2010 16:37 Alkan Adakaner


 
     Toy Story animasyon filminin yanı sıra oyunları ile de hayranlarının gönlünü kazanmaya çalışırken Japonya'dan ilginç bir haber geldi.
 
     Disney Interactive Toy Story 3'ü Japonya'da sadece DS platformunda satışa çıkaracak. Bunun nedeni ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı, ama Haziran ayının NPD satış rakamlarına baktığımızda 164.000 adet ile Ds versiyonu ilk 10'a giren tek sürüm olmuştu.
 
     Japonya sinemalarında Toy Story'e olan ilgi nasıl bilemiyorum, ama eğer büyük ilgi olsaydı her platformda piyasaya sürülürdü diye düşünüyorum. Bu arada Square Enix de oyunu online mağazasından da satıyor.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Toy Story 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Disney Interactive Studios Dağıtıcısı: Disney Interactive Studios Tür: Platform Çıkış Tarihi: 16 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler