Tribes: Ascend Görüntüleri

Jet Pack'lerinizi hazırlayın!
13.05.2011 18:19 Gökhan Yılmaz

 
     Global Agenda yapımcısı Hi-Rez Studios, 10 seneden uzun süre önce başlayan Tribes evreninin geri döndüğünü duyurdu. Tribes: Ascend ismindeki yeni oyun için ilk ekran görüntülerini yayınlandı.
 
     Tribes serisi tüm dünya çapında 1 milyon adet satılmıştı. Unreal Engine 3 ile geliştirilen Tribes: Ascend, Tribes 2'nin multiplayer başarısını tekrarlamak için geliyor. Henüz oyun ile ilgili fazla detay bulunmuyor fakat PC ve Xbox 360 için geliştirildiğini biliyoruz.
 
     Tribes: Ascend bu yıl sonunda sadece dijital olarak satışa çıkacak. Oyunun yayınlanan ilk ekran görüntülerine ve videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tribes: Ascend Platformlar: PC Geliştirici: Hi-Rez Studios Dağıtıcısı: Hi-Rez Studios Tür: FPS Çıkış Tarihi: 12 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Until Dawn Remake Çıktı: Steam İncelemeleri Karışık 8 Saat önce Tencent, Ubisoft'u Satın Almayı Değerlendiriyor! 9 Saat önce Silent Hill 2 Remake İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 10 Saat önce NBA 2K25 Arcade Sürümü Artık Apple Arcade’de 10 Saat önce Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 04 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler