Unreal Engine 4, 7 Haziran'da Görücüye Çıkacak

26.05.2012 13:45 Samet Konuksal


     Günlerden beri gelen özel haberlerden anlayacağınız üzere Spike TV ve GTTV, bu seneki E3 fuarına bambaşka bir hazırlık yapıyor. Bu ikili, E3 fuarına özel programlarına yönelik bir video yayınladı.
 
     Videoda ilk olarak Dishonored'dan, Tomb Raider'dan, The Elder Scrolls Online'dan ve NBA 2K13'ten özel videoların geleceğinden bahsediliyor fakat onlara göre bunlar sadece bir başlangıç. Videonun sonunda, gelecek neslin başlangıcı Unreal Engine 4'ün ilk olarak oyunculara açık bir şekilde 7 Haziran'da GTTV'de gösterileceği belirtiliyor.
 
     İlk görüntüleriyle birlikte kötü izlenim bıraktığına dair yorumlar gördüğümüz Unreal Engine 4'ün demosu bu yorumları unutturacak mı, hep birlikte göreceğiz. GTTV'nin E3 adına yayınladığı videoya aşağıdan bakabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PCIFIC Esports Berlin Yolcusu! 10 Eylül ESL Pro Lig Sezon 20'de A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Eylül PlayStation 5 Pro Duyuruldu: İşte Fiyatı ve Özellikleri 10 Eylül Kızılderililerden İlham Alan As the Leaves Fall Duyuruldu 10 Eylül Hikaye Odaklı Fotoğrafçılık Oyunu FOMOGRAPHY Duyuruldu 10 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler