İsyan Ettiren Oyun

29.11.2010 23:07 Ersin Çakı


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
 
     Call of Duty: Black Ops bir yandan satış rekorları kırarken, diğer yandan oyundan yakınanların sayısı giderek artıyor. Oyunun PS3 sürümünün sahipleri, paralarının iadesini isteyen bir çevrim içi dilekçe imzalamaya başladılar.

     Oyuncular, COD: Black Ops'un PS3 sürümünün, Xbox 360 sürümüne göre daha kötü grafiklere ve daha az özelliğe sahip olmasından yakınırken, oyunun söz verilen özellikleri de barındırmadığını iddia ediyorlar.

     James adındaki bir oyuncu ise şunları söylüyor: "PS3'deki Black Ops tam bir karmaşa. Oyun teknik sorunlarla dolu ve oynamam mümkün olmuyor. Hatalar nedeniyle online odalardan düşüyorum, bağlantım kesiliyor. Frame rate konusunu ise hiç açmıyorum."

     Dilekçe, 24 saat içinde 2.000 kullanıcı tarafından imzalandı. Activison'un ise bu konuda bir açıklama yapması bekleniyor.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 43 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 3 Saat önce Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 4 Saat önce Max Payne'in RTX Remix Modu İçin Yeni Demo Yayınlandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler