Amy Gelecek Yıl Piyasaya Çıkacak

Lana'nın yardımı olmadan Amy'nin hayatta kalması çok zor
04.12.2011 10:48 Alkan Adakaner

     VectorCell tarafından geliştirilen korku-macera oyunu Amy malesef 2011 yılında piyasaya çıkamayacak. Geliştirici firmanın oyunun facebook sayfasından yaptığı açıklamaya göre Ocak ayının ortasında Amy'nin piyasada olması bekleniyor.
 
      Sony ve Microsoft'un resmi onayını beklediklerini söyleyen yetkililer bu nedenle oyunun gelecek yılın başına sarktığını belirtiyorlar. Böylece ertelenmenin nedeninin geliştirii firmadan kaynaklanmadığını söyleyebiliriz.
 
      PC, Playstation 3 ve Xbox 360 için indirilebilir olarak satışa çıkacak Lana adlı genç bir kadınla Amy adlı bir çocuğun bir virüsten ve bu virüsün etkilediği insanlardan kaçış çabalarına tanık olacağız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Amy Platformlar: PS3 PC XBOX 360 Geliştirici: VectorCell Dağıtıcısı: Lexis Numérique Tür: Korku Çıkış Tarihi: 11 Ocak 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 16'nın Problemli PC Demosu Güncellendi: Artık Sorunsuz 11 Eylül Elden Ring İçin 1.14 Güncellemesi Yayınlandı: İşte Detaylar 11 Eylül Crimson Desert Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Geldi 11 Eylül The Eternal Life of Goldman'dan Yepyeni Oynanış Videosu 11 Eylül PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 11 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler