Angry Joe, Twitch'e Geçiyor

24.12.2013 11:44 Ant köksal

     Angry Joe, oyunlar hakkında (daha çok Let's Play tarzında) yayın yapan popüler bir YouTube kanalı ve bir milyon kişinin üzerinde takipçisi var. Özellikle yurt dışında biliniyor ve takip ediliyor. Sırf Joe öyle dedi diye oyun alan veya almaktan vazgeçen epey insan var.
 
     Angry Joe, yaptığı duyuru ile bütün takipçilerini Twitch kanalına çağırdı. Bundan sonra Twitch'e özel içerik üreteceğini, bunların YouTube kanalında olmayacağını söyleyen Joe, daha önce de YouTube'un telif hakları uygulamasını protesto eden pek çok video yayınlamıştı.
 
     Angry Joe YouTube kanalını şimdilik kapatmayacak ancak videolarını bundan sonra öncelikle Twitch'te yayınlayacak. Sadece Angry Joe dahi YouTube'a ciddi sayıda kullanıcı kaybettirebilir.
 

İlgili İçerik Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 18 Dk önce Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 1 Saat önce Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 2 Saat önce Park Yönetim Oyunu Planet Coaster 2 Çıkış Tarihi Belli Oldu 3 Saat önce Ördekli Battle Royale Oyunu DUCKSIDE Erken Erişim Tarihi Açıklandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler