BF3: Back to Karkand'dan Yeni İçerik Detayları

28.10.2011 21:35 Samet Konuksal


     Bugün ilk ekran görüntüleriyle bizleri karşılayan Battlefield 3'ün ilk DLC'si Back to Karkand'dan yeni detaylar da geldi. Back to Karkand'ın sadece dört yeni haritayı içereceğini mi sanıyordunuz? Yanıldınız.
 
     Yapılan açıklamaya göre Back to Karkand DLC'si, üç yeni kullanabilir aracı oyunculara sunacak. Bunların arasında DPV, BTR-90 ve F-35B STOVL yer alıyor. Ayrıca yapılan açıklamaya göre Battlefield serisinin en beğenilen 10 silahı da Back to Karkand'da yer alacak. Bu silahların isimleri henüz belirtilmedi.
 
     Konsollar için yepyeni achievement ve trophyleri de beraberinde getirecek olan Back to Karkand DLC'si, oyun içinde kullanabileceğiniz beş yeni künyeyi de sizlere sunacak. Son olarak Back to Karkand DLC'si, Aralık ayında satışa çıkacak.
 
     Battlefield 3'ün Limited Edition sürümünü alanlara ücretsiz olarak verilecek olan DLC'nin satış fiyatı henüz resmi olarak belli değil. Ancak Xbox360Achievements.org sitesinde DLC'nin fiyatı olarak 1200 MP belirtilmiş. Bu da $9.99'a denk geliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 40 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 16'nın Problemli PC Demosu Güncellendi: Artık Sorunsuz 11 Eylül Elden Ring İçin 1.14 Güncellemesi Yayınlandı: İşte Detaylar 11 Eylül Crimson Desert Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Geldi 11 Eylül The Eternal Life of Goldman'dan Yepyeni Oynanış Videosu 11 Eylül PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 11 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler