Bayonetta, Games on Demand Yolunda

Bayonetta, ayrıca seksi yönüyle de oyuncuların dikkatini çekiyor.
16.02.2011 01:57 Levent Polater

 
 
    Sega, Platinum'un bu nesle kazandırdığı en iyi yapımlardan biri olan Bayonetta'nın Xbox 360'ın dijital download servisi olan Games on Demand'daki yerini ileriki günlerde alacağını bildirdi.
 
    Oyunun ismini taşıyan dişi bir karakterin baş rolde olduğu Bayonetta, Devil May Cry yaratıcısı Hideki Kamiya tarafından yapılınca ortaya DMC'ye benzer ama kendine özgü bir oyun çıkıvermişti. Bu yapımı zamanında kaçıran Xbox 360 sahipleri şimdi Games on Demand servisinden yararlanabilirler.
 
    Sega, Bayonetta'nın 22 Şubat'ta indirilebileceğini belirtirken bir diğer Sega yapımı olan Alien vs. Predator'ın ise şu anda servisteki yerini aldığını açıkladı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bayonetta Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ocak 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon Age: The Veilguard PC Sistem Gereksinimleri Belli Oldu 16 Ağustos The Sims Rakibi inZOI Resmi Mod Desteğine Sahip Olacak 16 Ağustos Açık Dünya Hayatta Kalma Oyunu For the Stars Duyuruldu 16 Ağustos Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Cyrax İçin Oynanış Fragmanı Yayınlandı 16 Ağustos Korku Oyunu Slitterhead İçin Hikaye Fragmanı Yayınladı 16 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler