"Black 2'yi Yapamazdık"

25.03.2010 17:07 Ersin Kılıç


 
     Burnout ve Black gibi oyunlar ile tanınan ve son olarak yeni Need for Speed oyunu üzerinde çalışan Criterion Games'ten ayrılarak Codemasters ile birlikte Bodycount üzerinde çalışan Stuart Black'ten ilginç açıklamalar geldi.
 
     Grafikleri ve oynanışı ile oldukça başarılı olmasına karşın kurgu ve ilerleyişi ile zayıf bir görüntü sergileyen fakat buna rağmen iyi bir etki yaratan Black ile ilgili açıklamalar yapan Stuart, ikinci oyunun neden yapılmadığına açıklık getirdi.
 
     Criterion Games altındayken oldukça iyi bir iş çıkardıklarını söyleyen Stuart, "İkinci oyunu yapamazdık çünkü birlikte çalıştığımız ekip dağılmıştı." açıklamasında bulundu.
 
     Codemasters için Bodycount üzerinde çalışan Stuart Black'ın bu yeni projesi için henüz bir çıkış tarihi verilmedi.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bodycount Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: FPS Çıkış Tarihi: 2 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 6 Dk önce Warhammer 40K: Space Marine 2'nin İki Milyon Sattığı Açıklandı 2 Saat önce Satisfactory Tam Sürüme Kavuştu 3 Saat önce Doomsday: Last Survivors ve Metal Slug 3 Yürüyen Ölüleri Alt Etmek İçin Bir Araya Geldi 4 Saat önce PCIFIC Esports Berlin Yolcusu! 10 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler