Call of Duty Serisine Yeni Bir Yapımcı Daha

Call of Duty serisinin son oyunu Modern Warfare 2 satış listelerini alt-üst ediyor
19.11.2009 01:08 Alkan Adakaner

The Los Angeles Times'ın haberine göre Activison, Call of Duty serisini geliştirmek için bir stüdyoyu daha devreye sokuyor.
 
Serinin yaratıcısı Infinity Ward ve bazı oyunları yapan Treyarch'ın yanında 3. bir stüdyo da Call of Duty serisine el atmaya hazırlanıyor.
 
 
Seriye el atacak firmanın FPS deneyimi olan Raven Software veya Activision bünyesinde yeni kurulan Sledgehammer Games olabileceği üzerinde duruluyor.
 
 
Activison CEO'su Bobby Kotick daha önceki açıklamalarında Call of Duty serisi ile ilgili bir MMO düşüncesini olabileceğinin sinyallerini vermişti. Öte yandan yeni kurulacak stüdyo Call of Duty serisini iPhone ve Nintendo Ds'ye uyarlamakla görevli de olabilir.
 
Activision'da resmi bir açıklama gelene kadar tahminler sürüp gidecektir.
 
 
 
kaynak

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 16'nın Problemli PC Demosu Güncellendi: Artık Sorunsuz 11 Eylül Elden Ring İçin 1.14 Güncellemesi Yayınlandı: İşte Detaylar 11 Eylül Crimson Desert Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Geldi 11 Eylül The Eternal Life of Goldman'dan Yepyeni Oynanış Videosu 11 Eylül PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 11 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler