Castlevania: Lords of Shadow'a Bir '9' Daha

26.09.2010 18:33 Samet Konuksal


 
 
     Oyun dünyasının efsane serilerinden Castlevania'nın yeni oyunu Lords of Shadow adına bir inceleme daha yayınlandı.
 
     Daha önce OXM'den(Resmi Xbox dergisi) 9 puan alan Castlevania: Lords of Shadow'un, resmi Playstation dergisi tarafından yapılan incelemedeki puanı da 9 oldu. Bu iki dergi haricinde Castlevania: Lords of Shadow GamesMaster'dan 94 puan, Xbox World 360'dan ise yine 9 puan almıştı.
 
     Ortaçağ döneminde Güney Avrupa'da geçen Castlevania: Lords of Shadows, 20 saatin üzerinde oynanış süresindeki campaign moduna sahip. Bunların yanı sıra oyunda yöneteceğimiz Gabriel Belmont'u seslendiren kişinin ünlü aktör Robert Carlyle'in olması da dikkatleri çekiyor.
 
     Hideo Kojima'nın da imzasını taşıyacak olan ve yapımcılığını Mercury Steam'in yaptığı Castlevania: LoS, 8 Ekim'de PS3 ve Xbox 360 için çıkışını yapacak. Şimdiye kadar yayınlanmış inceleme notları iyi gözüken Castlevania serisinin yeni oyunu, bakalım üç boyutlu olarak da 'efsane' hâline gelebilecek mi?
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Castlevania: Lords of Shadow Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Mercurysteam Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon Age: The Veilguard'ın Çıkış Tarihi Ne Zaman Açıklanacak? 14 Ağustos Sony'nin Sunacağı Concord'un Çıkış Sonrası Yol Haritası Belli Oldu 14 Ağustos Türkçe Dil Destekli Platform Aksiyon Oyunu Replaced Ertelendi 14 Ağustos IEM Masters Cologne 2024'te Grup Aşaması Tamamlandı! 14 Ağustos VALORANT Champions 2024'te Playoff Etabı Başladı! 14 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler