CoD: Black Ops Declassified'tan Oynanış Videosu

Call of Duty: Black Ops Declassified'ın en merak edilen yönü grafikleri
11.11.2012 10:56 Alkan Adakaner


     Playstation Vita'ya özel olarak hazırlanan Call of Duty: Black Ops Declassified'ın sadece bir adet resmi videosu yayınlandı. Oyunun bu videosundan sonra grafikler konusundaki şikayetlerden midir bilinmez, herhangi bir resmi video yayınlanmadı. Activision benzer şeyleri serinin Wii sürümlerinde de yapmıştı.
 
    Geliştirici firma her ne kadar oyunun ilk videodan sonra grafiksel olarak çok ilerleme kaydettiğini söylese de yeni bir videonun yayınlanmaması oyuncuların akıllarında soru işareti bırakıyor. Oyunun kamera ile çekilmiş videoları bize ayrıntılı bilgiler vermese de merakımızı gideriyor.

      Aşağıdaki videoda grafikler fena görünmüyor. Tabi kesin bir kanıya varmak için daha net bir video görmek gerek. Oynanabilirlik ise PS Vita'nın çift analogunun bulunması nedeniyle oldukça rahat görünüyor. 
 

[DHVIDEO=5765]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Declassified Platformlar: VITA Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 16'nın Problemli PC Demosu Güncellendi: Artık Sorunsuz 11 Eylül Elden Ring İçin 1.14 Güncellemesi Yayınlandı: İşte Detaylar 11 Eylül Crimson Desert Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Geldi 11 Eylül The Eternal Life of Goldman'dan Yepyeni Oynanış Videosu 11 Eylül PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 11 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler