Dead Space'in Yapımcılarının Başka Planları da Var

23.02.2010 02:26 Alkan Adakaner


 
 
     Dead Space ile çok büyük ve hiç beklenmedik bir başarı yakalayan Visceral Games, Dante's Inferno ile ortalama bir performans sergilemişti.
 
     Dante's Inferno'dan sonra ilk ekran görüntüleri ile büyük heyecan yaratan Dead Space 2 üzerinde çalışan firma, bu oyunu 2011'de piyasaya süreceğini açıklamıştı. Dead Space 2 piyasaya çıkmadan önce anlaşılan Visceral Games başka bir oyunla karşımızı çıkacak.
 
    Visceral Games'ten Nick Earl firmanın Xbox Live ve PSN için bazı çabalarının olduğunu söyledi, fakat ayrıntılı bir açıklama yapmadı.
 
     PSN ve Xbox Live için çıkacak bir oyunun farklı bir konseptte olma ihtimalinin oldukça yüksek olduğunu da göz önüne alırsak, Dante's Inferno ve Dead Space ile ilgili bir yan proje ile karşılaşmamız zor görünüyor. 
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 14 Mobil Cihazlara Geliyor 17 Dk önce Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler