Final Fantasy XV, Baştan Sona Oynanabilir Halde

02.12.2015 18:33 Berkay Öztürk

 
    Final Fantasy XV’in resmi sitesinden programcı Kitade iyi haberi verdi, Final Fantasy XV’in geliştirilme aşaması bitmiş ve oyun artık beta sürecinde. Bu iki anlama geliyor, birincisi: oyun artık baştan sona oynanabilir halde. İkincisi ise: oyunun ilk yarısı, artık son halini almış durumda. 

 

 

     Kitade, oyunun resmi sitesinde yaptığı açıklamada, “An itibariyle oyunu baştan sona oynayabiliyoruz, bu noktadan sonra yapmamız gereken oyunu etraflıca kontrol edip eksik bir şey bırakmamak, oyunun ilk yarısının yapımı tamamlandı bile.” dedi.

 

     Final Fantasy XV PlayStation 4 ve XboxOne için çıkışını 2016’da gerçekleştirecek. Tam çıkış tarihi ise Mart 2016’da yapılacak bir etkinlikte belli olacak. 

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XV Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasında Final T1 ile Top Esports Arasında Gerçekleşecek! 21 Dk önce Eski LA Noire Geliştiricilerinden Yepyeni Bir Oyun Geliyor 49 Dk önce Final Fantasy 14 Mobil Cihazlara Geliyor 1 Saat önce Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler