GTA V'te Uyuşturucu Kullanabileceksiniz

21.08.2013 19:21 Tunahan Başol


     Grand Theft Auto V ile oyunculara bir oyununun yanında, sanal karakterlerini yaşatmak için bir dünya sunan Rockstar, sanıyoruz ki, 'her şeyi' yapabilmenizi istiyor. ESRB derecelendirmesinden geçen Grand Theft Auto V'in sayfasında ilginç bir detay verildi.
 
     Buradan ulaşabileceğiniz ESRB sayfasında yazılanlara bakılırsa, GTA V'teki karakterinizle kenevir çekebileceksiniz. Zaten bir videoda da Franklin'i duvarda kenevir resmi olan bir dükkandan çıkarken görmüştük.
 
     Bunun yanı sıra, oyundaki radyolarda cinsel konuşmaların ve küfürlerin olduğu, hatta karakterlerin cinsel yaşamlarının olacağı da belirtilmiş.
 
     Önceki GTA oyunlarında uyuşturucu unsuru yer alsa da, karakterimiz kullanmıyordu. Oyunda uyuşturucu kullanma dinamiğinin olması çok fazla sıkıntı yaratmasa da, Avustralya gibi ülkeler oyunu yasaklatmak isteyebilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 48 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 16'nın Problemli PC Demosu Güncellendi: Artık Sorunsuz 11 Eylül Elden Ring İçin 1.14 Güncellemesi Yayınlandı: İşte Detaylar 11 Eylül Crimson Desert Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Geldi 11 Eylül The Eternal Life of Goldman'dan Yepyeni Oynanış Videosu 11 Eylül PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 11 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler