Humble'da Square Enix Oyunlarına Büyük Fırsatlar

22.12.2015 21:44 Ömür Gencer

     
       Steam kış indirimlerinin başlamasıyla pek çok oyuncu satın alacak oyunları araştırmaya başlamışken Humble'da oldukça güzel bir kampanya başlattı. Humble Square Enix Bundle 3 adlı bu kampanyayla başarılı Square Enix oyunlarını oldukça uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.
 
      Kampanyaya en az 1 dolar bağış yaparak The Last Remnant, Life is Strange'in ilk bölümü, Tomb Raider I, II, III ve Murdered: Soul Suspect'e sahip olabilirsiniz. Ortalama üzeri bir bağış yaptığınızda (an itibariyle 3,87 dolar) Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, Just Cause Collection, Front Mission Evolved, Gyromancer, Yosumin, Just Cause 3 için %20'lik indirim kuponuna sahip olabilirsiniz. Bu bölüme daha fazla oyunun ekleneceğini belirtelim. 
 
      Son olarak 13 dolar ve üzeri bir bağış yaptığınızda tüm bu oyunların arasına Lara Croft & the Temple of Osiris, Tomb Raider GOTY Edition ve Hitman Absolution da ekleniyor. Bahsettiğimiz kampanya sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Murdered: Soul Suspect Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Airtight Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 6 Haziran 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler